Vrolijk liedje van de dag (206)

Lowlands 2011. Op een zonoverladen grasveld vol met brakke, vermoeide, maar vooral dolgelukkige mensen spring ik mee op dit nummer. Het ultieme, vrolijke festivalnummer. Een fijne herinnering aan een prachtig festival, leuke vrienden en nieuwe vriendschappen.

Een paar maanden later. In het donker en de kou rijden we de lange weg terug van weer een opleidingsdag communicatie. Charlie en de Angels. Uit volle borst zingen we dit nummer mee. Dit nummer houden we voor altijd gemeen. Ons nummer.

Het nummer waar ik het over heb is natuurlijk Plage van Crystal Fighters: het ultieme zomernummer van 2012. Het voldoet aan alles waaraan een zomerhit moet voldoen: de tekst die uit volle borst kan worden meegezongen, dat gitaarriedeltje dat niet meer uit je hoofd wil en natuurlijk de hoge dansbaarheids- (of spring!) factor.

Crystal Fighters werkt druk aan een nieuw album dat volgend jaar moet verschijnen. Op vrijdag 17 mei 2013 staan ze in Paradiso. Wie weet staan ze ook wel weer op Lowlands?

Wat is jouw vrolijke liedje? Welk liedje zet jij op om er weer even tegenaan te kunnen? Laat het me weten!

Enjoy!

LC

Advertenties

Een gedachte over “Vrolijk liedje van de dag (206)

  1. Dit meeeeeen je niet!!!!!??? Hoe cooooooool, weet je waarom…..die wilde ik aan jou doorsturen!!!! Was de eerste die in me opkwam, krijg er kippevel van……

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s