Stralend lichtpuntje

ChantalVerhulst

Vanochtend kreeg ik deze foto van mezelf toegestuurd. En ik moet zeggen dat ik het geen slechte foto vind van mezelf, MAAR… Die kleine 20 kilo die ik het afgelopen jaar ben aangekomen, zie ik duidelijk terug in mijn gezicht. En zie je dat plukje haar aan mijn rechterkant, dat een beetje omhoog staat? Verschrikkelijk! Ik had beter mijn koptelefoon kunnen ophouden voor de foto. En dan nog die wallen… zucht. Gedeeltelijk genetisch, gedeeltelijk door pijn (pijn maakt moe) en gedeeltelijk door die stevige hamsterwangetjes die mijn wallen wel erg nadrukkelijk laten uitkomen. Volgende keer toch maar niet meer lachen op een foto?

En toen… toen viel het kwartje.

De foto is gemaakt door Shanti Shilos, een prachtige dame die toevallig tegenover mij zat in de trein. Ik was op een vroege zondagochtend onderweg naar het BoostLife-seminar. Shanti vroeg of ze een foto van mij mocht maken voor haar project Lichtpuntjes, en wel omdat ik zo straalde. Wat een mooi compliment. Wat een top begin van mijn dag.

Niet veel later lag ik bij het seminar op het speciaal voor mij geregelde bed. Het BoostLife-seminar van powerbabe Vilna van Betten ging over kracht, energie en zelfvertrouwen. En ik kon wel een energieboost gebruiken na de afgelopen maanden. En die boost kreeg ik. Niet alleen door de besproken materie, maar ook door alle lieve complimenten over mijn uitstraling en energie. De mooiste vond ik wel: ‘Jij straalt pret uit!’. Wat een top dag.

Vanochtend besefte ik me opeens dat het niet uitmaakt dat ik wallen heb. Dat er een plukje haar niet goed zit. Dat ik bijna 20 kilo zwaarder ben dan vorig jaar. Ik ben prachtig, zoals een kennis me laatst vertelde. Ik straal. Ik heb plezier, zelfs na 11 maanden op bed liggen met pijn. Ik ben prachtig, ik leef en ik straal. Ik ben een stralend lichtpuntje. LC

 

Meer info over Shanti Silos, Lichtpuntjes, Vilna van Betten en Boostlife? Klik dan op de link!

Jij straalt pret uit

Advertenties

4 gedachtes over “Stralend lichtpuntje

  1. Hoi. Ik zag je (stralende) foto op de facebookpagina van Shanti Silos (die ik sinds kort volg, nadat ook ik gefotografeerd ben als lichtpuntje. Jij en ik zijn collega-lichtpuntjes, met andere woorden, haha.)
    Ik heb je hele verhaal gelezen. Wat afschuwelijk stom, wat jou is overkomen. Ik hoop ontzettend voor je dat er snel een eind komt aan die afschuwelijke hoofdpijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s