Mister and Mississippi, Paradiso, 20 februari 2013

Mr Mississippi Paradiso

In de bomvolle, uitverkochte bovenzaal van Paradiso liet Mister and Mississippi afgelopen woensdag horen waarom 2013 hun jaar wordt. Eerder wisten ze het publiek al te betoveren in de voorprogramma’s van Blaudzun en Patrick Watson, maar in Paradiso kregen ze de zaal vanaf het openingsnummer zelfs muisstil. Er worden dan ook excuses aangeboden in het publiek wanneer een bekertje luid op de grond valt.

Net als op het album laten de bandleden live ook zien hoe goed ze zijn, als muzikant, maar vooral ook samen als band. De beheersing van hun instrumenten is overduidelijk, maar nog meer hun liefde, hun passie voor muziek. Ze genieten zichtbaar en lijken zelfs verbaasd dat het publiek met volle teugen en helemaal stil staat te genieten. Hun stemmen vullen elkaar prachtig aan, wat zorgt voor een prachtige samenzang en meerdere malen kippenvel. En uitbreiding van die kippenvel krijg je wel bij de kleine, fijne, intieme liedjes van Mister and Mississippi die groots en vol eindigen.

Mister and Mississippi is niet alleen een genot om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken en live te ervaren. Ga ze zien!

Kun je niet zo lang wachten, kijk dan de 3voor12-registratie van het concert:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s