Dit ben ik…

Wie ik ben?

Chantal de Vries. Een energieke, extraverte en ondernemende communicatiejunkie met online DNA. Een tikkeltje eigenwijs, beide benen op de grond en met de nodige dosis humor. Open, eerlijk, straight-forward, nieuwsgierig en altijd op zoek naar verdieping en verbinding, naar dat ‘ene’.  ‘Gaat het niet linksom, dan doen we het rechtsom’ is mijn motto, en ik denk bij voorkeur enkel in oplossingen. Het geeft me een kick om dingen voor elkaar te krijgen; laat mij het maar organiseren. Naast muziek, concerten en festivals vind ik mijn passies in social media, communicatie en schrijven.

Waarom ik blog?

Op  29 december 2011 ben ik op mijn scooter aangereden door een uitermate onoplettende automobilist (ik reed op een voorrangsweg, meneer kwam van een parkeerterrein af). Resultaat: gebroken bekken, gebroken heiligbeen (onderrug), een behoorlijk gehavende knie en een goede hersenkneuzing. Na een week in het LUMC, maanden op een ziekenhuisbed in de woonkamer, en nog veel meer maanden op mijn eigen bed in mijn slaapkamer, ben ik nog steeds niet hersteld. De boel stagneert door hersenletsel. En daar heb ik het moeilijk mee. De gevolgen van de aanrijding zijn op dit moment dus steeds nadrukkelijk aanwezig in mijn leven.

Dankjewel dat ik mijn verwerkingsproces bij jou mag ventileren.

LC

5 gedachtes over “Dit ben ik…

 1. Chantal,…hier even je Ruzzle-vriend…tjeeeee,…ik heb even snel over je blog gelezen. Mens, wat heb jij veel meegemaakt. En nog moeten vechten voor de hulp die je toe hoort te komen. Wat een ellende allemaal. Ik hoop zo voor jou dat het allemaal goed gaat komen, echt. Ik leef met je mee en wens je veel sterkte en kracht toe. Ook voor je gezinnetje…..houd moed meiske,…

  Like

 2. Ik volg maar een paar blogs per week, maar dat van jou is er een van! Dankjewel voor je open manier van delen, uiten en schrijven.. inspirerend!

  Like

 3. Oei heftig zo’n ongeluk helemaal omdat dit allemaal komt door ontoplettenheid van een ander, hoop dat het snel beter gaat.

  Uit eerste hand weet ik dat dit soort letsels heel lang kan duren, ookal kennen we elkaar niet toch sterkte en hoop op een spoedig herstel.

  Like

 4. dag Chantal.

  hier een lotgenoot van je, we hebben nogal al wat overeenkomsten. zelf ben ik bijna 3 jaar terug 3.5 m1 rechtstandig naar benden gevallen ruggen wervel verbrijzeld bij T12 en daar ging alle aandacht naar uit, maar na 3 maatschappelijk werkers 7 psychologen 1 neuropsycholoog en een depressie zijn ze er uit, een hersenbeschadiging.
  ik ben zwaar overgevoelig voor geluid loop de hele dag met een piep in mijn hoofd en kan daar door geen gehoorbescherming dragen (dat verhoogt de piep in mijn hoofd) kan geen auto meer rijden (beelden gaan te snel). werken is er ook niet meer bij.
  maar het aller ergste vind ik dat ik niet meer normaal kan opgaan in mijn gezin, ik heb een sterke vrouw en 2 pracht zonen van 5 & 8 jaar, mijn relatie met mijn vrouw is door dit alles behoorlijk bekoelt, met mijn kinderen is mooier voor me geworden (voor het ongeval was ik die man van het vlees), ik zie ze nu dus meer en intenser. ik hou het alleen niet lang vol. verjaardagen, feestjes, uitjes ect, ik maak het niet meer mee.
  ik wens je heel veel rustige en schuldgevoel loze momenten toe,

  groet Frans

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s